petek, 26. junij 2009

zaključek loškega PUM-a:D


V sredo, 24.junija 2009 se je PUM program za mlade uradno zaključil. Ker smo bili pumovci zelo pridni smo si privoščili še zaključni izlet: šli smo v restavracijo na pice, na bovling ter se na koncu posladkali z sladoledom.

Sicer PUM je uspešno zaključil "pumovsko" izobraževanje udeležencev iz vseh koncev gorenjske, kajti večina jih namerava iti jeseni ponovno v šole, drugi pa v službe. Še vedno pa ne bo vrat dokončno zaprl. Med poletjem bodo vrata vseeno odprta za dosedanje udeležence PUM-a, da pridejo še kdaj na PUM, saj se bodo izvajali individualni razgovori za vse tiste pogovora željne, potrebne učne pomoči in za vse, ki jih bo dolgčas preganjal in druge, čeprav uradnega programa ne bo. Mentorji bodo imeli še vedno veliko administrativnega dela, skupaj z udeleženci pa si bomo med poletjem enkrat tedensko privoščili kakšen izlet, dejavnost oziroma športno aktivnost.














PUM BO ODPRT DO 27.7.09 brez rednega programa - DOBRODOŠLI NA PUMU TUDI MED POLETJEM :D


Seveda avgusta si bomo vsi privoščili malce dopusta, vendar pa je do 27. julija 2009 še daleč. Do takrat bomo sprejemali mlade odprtih rok, potem sledi dopust. Aktivno začnemo jeseni na novo spet 17. avgusta 2009 z novo generacijo pumovcev.

Do takrat pa en lep pumovski pozdrav!


Anja :D

Ni komentarjev:

Objavite komentar