petek, 29. maj 2009

DAN ODPRTIH VRAT PUM-A





V četrtek, 4.6.2009, Vas mentorji skupaj z pumovci prisrčno vabimo na DAN ODPRTIH VRAT, kjer Vam bomo predstavili delovanje PUM-a, naše delavnice, kaj vse smo že izdelali, obnovili, naredili, ustvarili, zašili, kje smo bili, si kaj ogledali in kaj drugega počeli.

Kot prvo boste opazili spremenjene pumovske prostore in novo pohištveno opremo, katero je gradilo, obnavljalo, sestavljalo in dalo dušo večina pum udeležencev, katere zanimajo tovrstna dela in se kratkomalo že "profesionalci" v tem.

Kot atrakcijo Vam bomo pokazali našo PUM maskoto: PUM.CO-ta, ki pooseblja vsakega pumovca in razstavili druge likovne slike, katere smo risarji izdelali na temo PUM-a:D

Izdelovali smo verižice, zapesnice, uhane in še kaj, da Vam le pokažemo, da smo tudi na škofjeloškem PUM-u v koraku s časom, saj smo tako napredovali, da postavljamo lastne modne zapovedi. Vse šiviljske umetnine med njimi tudi oblekce - majčke, krilca, tunike itd. Vam bomo predstavili na PUMovski modni reviji!

Tudi kuhinjske PUM dobrote čakajo na Vas, da poskusite in ocenite kuharske izdelke, ki so jih pripravili naši mladi pumovski pomagači.

Vse naše prigode, zgode in anekdote so strnjene v fotoprojekciji, ki se bo vrtela na našem vetrovnem dnevu, kjer vrata ne bodo zapahnjena ampak na široko odprta in vabila, da se nam pridružite:D

mešanje stenske barve



















kuhanje pudinga










izdelava pum maskote

















priprava malice






"možgani na paši" - stvaritev maskote












montiranje novega pohištva in razstavljanje starega



















kot iz televizije : "pimp my pum" ;)







beavis in butthead: ena izmed smešnih računalniških potegavščin iz bolj znane oddaje iz Mtv-ja ;) :D

Ni komentarjev:

Objavite komentar